Vacature: back-end developer | RosterBuster

Vacature: back-end developer (Zoetermeer, NL)

Over RosterBuster

Heb je je ooit weleens afgevraagd hoe een werkdag van een piloot eruit ziet? Waar hij of zij dagelijks heen zal gaan? Lijkt de luchtvaart je interessant, maar zit je niet dagelijks in een vliegtuig? Kun je wel heel goed programmeren? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Wij maken in Nederland (Zoetermeer om precies te zijn) dé grootste app voor luchtvaartpersoneel in de wereld. Met meer dan 500 airlines die we ondersteunen en 50.000 maandelijkse gebruikers, zijn we een toonaangevende speler.

Wij zorgen ervoor dat airline crew waar dan ook ter wereld zijn rooster kan raadplegen, over cruciale informatie beschikt en eenvoudig contact kan zoeken met elkaar.


Back-end Developer

Een app waar piloten en stewardessen dagelijks gebruik van maken, rust natuurlijk op een solide back-end. Het back-end team dat verantwoordelijk is voor dit kunststukje kan bogen op developers die talent en ervaring combineren. We bouwen dit alles met o.a. PHP7, Laravel, React, MySQL en AWS. Dit doen we volgens de hoogste standaarden. We zoeken een developer die ons hierbij wil helpen. Geen ervaring net deze technieken? Dat is geen probleem. Een goede developer herkennen wij uit duizenden. Als je bereid bent te leren, leiden wij je op waar nodig.


Meer weten over RB?

Dutch Pilot Girl legt uit!
Wat kun je van ons verwachten?

Kom je bij ons werken? Dan ben je belangrijk voor ons. Natuurlijk is de basis goed op orde en krijg je een prima salaris. We zijn flexibel met werktijden en besteden tijd en budget aan coaching en ontwikkeling. We bieden een informele sfeer in een klein en dynamisch team vol enthousiasme en talent. In het gebouw van de Dutch Innovation Factory is bovendien altijd wat te beleven!

Benieuwd wie je collega's worden? Check onze team pagina.


Samenwerken en ontspannen

Natuurlijk is er meer in het leven dan alleen werken. We vinden het ook belangrijk dat je je thuis voelt bij RosterBuster en prettig samenwerkt met je collega’s. Daarom hebben we een arcadekast staan met maar liefst 2000 games. Er zijn altijd wel collega’s te vinden voor een legendarisch potje 8-bit tennis. Ook is er elk kwartaal een borrel en een jaarlijks uitje zodat we het nuttige met het aangename verenigen.


Wat verwachten we van jou?

Je wordt blij van mooi geschreven code. Je beschouwt het bouwen van onderhoudbare, efficiënte software als een kunst. Je hart gaat sneller kloppen van de nieuwste technologie. Je komt niet alleen naar je werk om geld te verdienen, maar ook om een verschil te maken in de wereld. Bij ons doe je dat in de luchtvaart, waar je affiniteit mee hebt. Wie weet pik je wat interessante dingen op zoals wat NOTAM, METAR en TAF betekenen. Of wat een 'deadhead' is.

Ervaring als developer is een pré, maar we zijn altijd bereid om je te helpen om je verder te ontwikkelen.


Solliciteren!

Interesse? Laat een berichtje achter via het contactformulier of stuur je CV en motivatie naar operations@rosterbuster.com.